rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Aktivitete

Pas përfundimit të punëve për rreguullimin e sallës së arsimit fizik dhe shëndetësor si dhe pas lëshimit në punë të tabelave smart për çdo klasë, filluam me përgatitjen e terenit sportiv në hapësirat e jashtme. Nxënësit bashkë më arsimtarët e arsimit fizik dhe shëndetësor si dhe në bashkëpunim me organizatën Center for Education and Development – CED vizatuan vijat e 
Read more
Lëshohen për përdorim në të gjitha klasët tabelat interaktive (SMART) dhe projektorët te ri për nevojat e nxënësve dhe arsimtarëve. Digjitalizimi i teksteve në arsim kërkon që shkollat të pajisen me mjete bashkëkohore për mësim, ku ne si shkollë që më heret kemi filluar me përgatitjet e duhura. Pas pajisjes së nxënësve me tabletë, shkolla furnizohet edhe me tabela intearktive 
Read more
https://fb.watch/bZrMgiPfIi/
Read more
Përfundoi me sukses ndërrimi i dyerve të shkollës. Projekti u realizua nga buxheti i shkollës, ku u bë ndërrimi i dyerve të klasëve dhe zyrave si dhe u riparuan edhe zyrat e administartës.
Read more
Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com