rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Eko këshilli

Anëtarët e Eko-këshillit:

Emri dhe mbiemriPozitaInstitucioni
1Selvije Shemshiu Arsimtar i Biologjise SHFK “Ismail Qemali”
2Hasime JashariArsimtar i BiologjiseSHFK “Ismail Qemali”
3Blerta ZulbeariArsimtarë i grupit klasorSHFK “Ismail Qemali”
4Abdulla XhaferiPedagogSHFK “Ismail Qemali”
5Shpend ShaqiriDrejtorSHFK “Ismail Qemali”
6Halit IsmailiHaus mjeshterSHFK “Ismail Qemali”
7Hasan MemishiPrindKeshilli i prinderve
8Halit IsmailiHaus mjeshterSHFK “Ismail Qemali”
9Gani IslamiPrindKeshilli i prinderve
10Maljona ShaqiriNxënëse në klasen e
IX
SHFK “Ismail Qemali”
11Atilla IslamiNxënëse në klasen e
IX-te
SHFK “Ismail Qemali”
12Albana SulejmaniNxenese klases IX SHFK “Ismail Qemali”
13Qendrim AbdulhalimiNxenese klases IXSHFK “Ismail Qemali”
14Erdi IsmailiNxenese klases IXSHFK “Ismail Qemali”