rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Projekte

 • Digjitalizimi i arsimit

  Digjitalizimi i arsimit

  Në shkollën tonë u instaluan pajisje te reja nga Teknologjia Informative me të cilat nxénësit do të zhvillojnë aftësi të reja digjitale si dhe do të jenë më të sigurt nga përmbajtjet e papërshtatshme në internet që do të kufizohen nga sistemi qendror i instaluar në kuadër të MASH-it. Këto pajisje u dhuruan nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe 


 • Suksesi i nxënësve vazhdon

  Suksesi i nxënësve vazhdon

  SHFK,,Ismail Qemali” – f. Nerasht, Ju Prezanton edhe një sukses në vazhdën e shumë sukseseve! Nxënësja e Shfk “Ismail Qemali” – Nerasht, Habibe Murati, ka shquar në Panairin e Shkencës “MAARIF 2023 duke fituar vendin e dytë ndër 160 pjesëmarrësit në garat për prezantimin e projekteve inovative në kategorin e lëndës së Matematikës. Suksesi i saj pos një arritje individuale, 


 • ÇMIMI I PARË NË “SIENCE ON STAGE FESTIVAL”

  ÇMIMI I PARË NË “SIENCE ON STAGE FESTIVAL”

  “HOW TO LOVE NATURE AND WHY” Është projekti me të cilin arsimtarja Hasime Jashari morri pjesë në Sience on Stage Festival North Macedonia. Aktivitet i realizoi bashkë me nxënésit e shkollës sonë. Projekti u vlerësua nga juria me çmimin e parë dhe do ta perfaqësojë shtetin në Sience on Stage Europe Festival 2024 që do të mbahet në Turku të 


First Edition of Eco-Entrepreneurship Fair – 2023
Ekspozitë e punimeve të nxënësve me aftësi ndryshe
SCIENCE ON STAGE
PROJEKT – ERASMUS +


Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com