rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Shkolla fillore ,,Ismail Qemali"

Shkolla fillore ,,Ismail Qemali”-Nerasht graviton në teritorin e komunës së Tearcës. Si shkollë katër vjeçare filloi të funksionoj në vitet 1945/46 në kushte shumë të vështira në qendër të fshatit me një mejtep me hapsirë shumë të vogël,

më shumë

Our School

Kodeksi për sjelljet e nxënësve

Nxënësit janë të obliguar të gjenden në oborrin e shkollës në ora 7:00 nderrimi i pare dhe ora 12:30 nderrimi i dyte.

më shumë

Kodeksi për sjelljet në shkollë

Për qëndrim të këndshëm, të sigurtë dhe të suksesshëm në shkollë të
nxënësve, të punësuarve dhe vizitorëve duhet të respektohen rregullat e poshtëshënuara të sjelljeve.

më shumë

Kodeksi për Punëtorët Arsimor

Mësimi në shkollë fillon me 1 shtator dhe mbaron më 10 qershor.

Mësimi fillon në ora 7 : 30 para dite kurse pas dite 13:00

më shumë

Shkolla jonë numëron

278

Nxënës

34

Mësues

10

Staf

Lajmërimet/Aktivitetet

Dec
15

Digjitalizimi i arsimit

Në shkollën tonë u instaluan pajisje te reja nga Teknologjia Informative me të cilat nxénësit do të zhvillojnë aftësi të reja digjitale si dhe do…

më shumë
Dec
15

Suksesi i nxënësve vazhdon

SHFK,,Ismail Qemali” - f. Nerasht, Ju Prezanton edhe një sukses në vazhdën e shumë sukseseve! Nxënësja e Shfk "Ismail Qemali" - Nerasht, Habibe Murati, ka…

më shumë
Dec
15

ÇMIMI I PARË NË “SIENCE ON STAGE FESTIVAL”

"HOW TO LOVE NATURE AND WHY" Është projekti me të cilin arsimtarja Hasime Jashari morri pjesë në Sience on Stage Festival North Macedonia. Aktivitet i…

më shumë
Dec
15

United for Citizen Activism

United for Citizen Activism Nxënësit e shkollë në bashkëpunim me ekipin e organizatës CED arritën të konceptojnë dhe përpilojnë 3 murale në objektin e shkollës.…

më shumë

Informacion për mësuesit dhe nxënësit, informacion për prindërit si dhe lajme me përmbajtje edukative