rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

PROJEKTE

First Edition of Eco-Entrepreneurship Fair – 2023 Më sukses mbahet edicioni i parë i sipërmarrësve në Malin Sharr në hapësirat e Parkut Kombëtar në Tetovë. Në ngjarje përveç rreth 20 sipërmarrësve nga rajoni Komunës së Tetovës dhe Vrapçishtit, morën pjesë SHF Ismail Qemali – Nerasht faqja zyrtare, Sh.F.K.”Bratsvo-Migjeni”-Tetovë, Sh.F.K. “Naim Frashëri”-Tetovë si dhe Sh.F.K. “Fan Noli”-Trebosh me ushqime dhe prezantime 
Read more
Nxënësit e shkollës sonë pjesëmarrës në projektin ERASMUS +. Vendet pjesëmarrëse: PORTUGALIA, ITALIA, POLONIA, MAQEDONIA E VERIUT, TURQIA
Read more
Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com