rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Author: admin

Pas përfundimit të punëve për rreguullimin e sallës së arsimit fizik dhe shëndetësor si dhe pas lëshimit në punë të tabelave smart për çdo klasë, filluam me përgatitjen e terenit sportiv në hapësirat e jashtme. Nxënësit bashkë më arsimtarët e arsimit fizik dhe shëndetësor si dhe në bashkëpunim me organizatën Center for Education and Development – CED vizatuan vijat e 
Read more
Lëshohen për përdorim në të gjitha klasët tabelat interaktive (SMART) dhe projektorët te ri për nevojat e nxënësve dhe arsimtarëve. Digjitalizimi i teksteve në arsim kërkon që shkollat të pajisen me mjete bashkëkohore për mësim, ku ne si shkollë që më heret kemi filluar me përgatitjet e duhura. Pas pajisjes së nxënësve me tabletë, shkolla furnizohet edhe me tabela intearktive 
Read more
https://fb.watch/bZrMgiPfIi/
Read more
Mirënjohje dhe respekt për misionin fisnik të mësuesit! Nderim të veçantë për të gjithë mësuesit. Shkolla jonë organizoi manifestim për nder të kësaj feste.
Read more
Përfundoi me sukses ndërrimi i dyerve të shkollës. Projekti u realizua nga buxheti i shkollës, ku u bë ndërrimi i dyerve të klasëve dhe zyrave si dhe u riparuan edhe zyrat e administartës.
Read more
Dezinfektimi i lokaleve të shkollës Me datë 10.10.2020 u be dezinfektimi gjeneral i lokaleve të shkollës, në vazhdën e dezinfektimeve të përditshme që realizon vet shkolla. Produktet e perdoruara janë profesionale të cilat nuk përmbajnë lëndë toksike dhe nuk paraqesin efekte anësore për shëndetin e nxënësve. Dezinfektimi u mundësua nga keshilli i prindërve pranë SHFK “Ismail Qemali” Nerasht. Aktivitetet e 
Read more
Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com