rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

Suksesi i nxënësve vazhdon

SHFK,,Ismail Qemali” – f. Nerasht, Ju Prezanton edhe një sukses në vazhdën e shumë sukseseve!

Nxënësja e Shfk “Ismail Qemali” – Nerasht, Habibe Murati, ka shquar në Panairin e Shkencës “MAARIF 2023 duke fituar vendin e dytë ndër 160 pjesëmarrësit në garat për prezantimin e projekteve inovative në kategorin e lëndës së Matematikës. Suksesi i saj pos një arritje individuale, gjithashtu reflekton suksesin e përgjithshëm të nxënësve dhe shkollës sonë në sferën e arsimit dhe përkushtimin në fushën shkencore.

Habibe Murati është një nxënëse e zellshme në Shfk “Ismail Qemali”- Nerasht, me një qëndrim pozitiv dhe pasion për shkencën që e ka treguar me angazhimin e saj të vazhdueshëm në projektet e saj shkollore.

Suksesi i nxënëses së shkollës sonë në Panairin e Shkencës “MAARIF 2023” nuk është vetëm një fitore personale, por një frymëzim për nxënësit e tjerë të Shfk “Ismail Qemali”- Nerasht.

Njëkohësisht ky sukses është një tregues i punës sonë të palodhur, sukses i përgjithshëm i shkollës dhe tregues i punës ekipore me theks të veçant kontributi i palodhshëm i arsimtares Nedreta Murati!

Puna jonë si ekip është suksesi dhe motoja e përgjithshme e shkollës sonë!

Comments are closed.
Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com