rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

ÇMIMI I PARË NË “SIENCE ON STAGE FESTIVAL”

“HOW TO LOVE NATURE AND WHY”

Është projekti me të cilin arsimtarja Hasime Jashari morri pjesë në Sience on Stage Festival North Macedonia.

Aktivitet i realizoi bashkë me nxënésit e shkollës sonë.

Projekti u vlerësua nga juria me çmimin e parë dhe do ta perfaqësojë shtetin në Sience on Stage Europe Festival 2024 që do të mbahet në Turku të Finlandës në periudhen 12-15 gusht 2024.

Urime për arsimtaren dhe nxënësit dhe suksese në festivalin ndërkombëtar të Finlandës!

SHIKO VIDEO facebook: https://www.facebook.com/100086601076093/videos/1397360274211422

Comments are closed.
Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com