rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

United for Citizen Activism

United for Citizen Activism

Nxënësit e shkollë në bashkëpunim me ekipin e organizatës CED arritën të konceptojnë dhe përpilojnë 3 murale në objektin e shkollës.

Ideja e këtyre muraleve është promovimi për mbrojtje të qendrueshme të natyrës, aktivizmi rinor si dhe interkulturalizmi.

Kjo iniciativë realizohet nga Qendra për edukim dhe zhvillimi-CED me mbështetje НВО InfoCendra Shkup në kuadër të projektit “Të bashkuar për qytetari aktive”

Falenderojmë organizatën CED për bashkëpunimin e mirëfilltë që ka me shkollën tonë!

Comments are closed.
Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com