rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

Ekspozitë e punimeve të nxënësve me aftësi ndryshe

Në kuadër të Projektit – Punëtoritë për nxitjen e kreativitetit të fëmijëve me nevoja të veçanta “Edhe NE JEMI LUMTUR” e cilia realizohet nga Shoqata JETË E LUMTUR nga Tetova, me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, si projekt i interesi kombëtar për kulturën për vitin 2023 në ambientet e Qendrës Kulturore në Tetovë u mbajt ekspozitë, ku u ekspozuan të gjitha punimet krijuese dhe u ndanë certifikata për të gjithë pjesëmarrësit në projekt.

Në këtë ekspozitë u prezantuan edhe punimet e nxënësve nga shkolla jonë.

Comments are closed.
Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com