rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

Takohemi për një libër

📌Let’s meet for a book📚❗️

ZV Ministri për arsim z. Agim Nuhiu sot qëndroi për vizit në shkollën tonë:

“Sot filluam turnin e takimeve për të lexuar një 📚 libër me nxënësit e 🏡 shkollave tona”

Takimin e parë e realizuam bashkë me #Kryetarin e Komunës së Tearcës z. Neziri, #Kryetarin e Këshillit komunal z. Osmani dhe #Udhëheqësin e sektorit të arsimit z. Nuhiu, me nxënësit e 🏡 shkollës “Ismail Qemali” në Nerasht – Tearcë!

Shoku më i mirë në 🏡 shkollë është ai i cili do të japë një 📚 libër për ta lexuar!

Nxënës të dashur, t’i japim një 📚 libër shokut/shoqes!

Comments are closed.
Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com