rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

Nxënësit e shkollës sonë pjese e projektit “Femijet e Duan Natyren” (Kids Love Nature)

Projekti konsiston ne zbatimin e nje modeli te nje kopeshti didaktik shkollor me Bime Medicinale ne Qendren Don Bosko ne Shkoder ne periudhen 3 dhe 4 nentor.

Qellimi i projektit eshte ekspozimi dhe edukimi i te rinjve me pasurite natyrore te bimeve te rajonit tone, sic jane edhe bimet medicinale te cilat jane te rendesishme jo vetem ne aspektin e biodiversitet dhe natyres, por jane edhe nje burim shume i rendesishem ekonomik per zonat tona. Ne kete kuader te rinjte ne qendren Don Bosko do te marrin njohuri teorike dhe praktike rreth kultivimit dhe perdorimit te disa lloje bimesh medicinale.

Agjenda per zbatimin e projektit:

1- Vizite studimore ne Shkoder ne Qendren Don Bosko, ku do te njihen me aspektin teorik dhe praktik te kopeshtit ne kete qender, si dhe te kene mundesine te miqesohen dhe te shkembejne eksperienca mes te rinjve te tre shkollave.

2- Vizite studimore ne Qendren e Inovacionit ne Prizren (ITP Prizren) per te u njohur me teknologjite e reja.(18.11.2022)

VIDEO https://fb.watch/oWIJe59sGK/

Comments are closed.
Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com