rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

Dezinfektimi i lokaleve të shkollës

Dezinfektimi i lokaleve të shkollës
Me datë 10.10.2020 u be dezinfektimi gjeneral i lokaleve të shkollës, në vazhdën e dezinfektimeve të përditshme që realizon vet shkolla.
Produktet e perdoruara janë profesionale të cilat nuk përmbajnë lëndë toksike dhe nuk paraqesin efekte anësore për shëndetin e nxënësve.
Dezinfektimi u mundësua nga keshilli i prindërve pranë SHFK “Ismail Qemali” Nerasht. Aktivitetet e tilla do të vazhdojnë edhe në të ardhmen.

 

Comments are closed.
Për shkollën

Organizimi i procesit mësimor sipas standardeve më të larta, shërbim profesional. Aktivitete mësimore, jashtmësimore, argëtuese…

Kontakt

ADDRESS:
rr.101 p.n
Nerasht, 1203

Tetovë

North Macedonia

tel/fax: 38944 345386
email: ismail_qemali@hotmail.com