rr.101 p.n, Nerasht, 1203 Tetovë

+38944 345386

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

SHFK Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

044 345 386

ismail_qemali@hotmail.com

sh.f. Ismail Qemali

rr.101 p.n, Nerasht, 1203

07:30 - 18:00

e Hënë deri të Premten

Latest Past Events

Perfundimi i gjysmëvjetorit të parë

 31.12.2020 - Perfundimi i gjysmëvjetorit të parë Sipas kalendarit për mësim, 3112.2020 konsiderohet si dita e fundit për gjysmëvjetorin e parë për vitin shkollor 2020/2021

28 Nëntori

Home

Our courses are high quality, facilitating your swift career progression. Our approach to graduate study places an emphasis on your ability to work independently, while supported by an outstanding academic community.

Dita e alfabetit

22 nëntori, dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe 22 Nëntori shënohet si dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, i cili u njësua në Kongresin e Manastirit. Kjo festë është paralajmëruar të jetë tradicionale dhe të marrë sa më shumë jehonë në mbarë trevat shqiptare. Data 22 nëntor përbën një ditë përkujtimore në Shqipëri, Kosovë, Republikën e Maqedonisë dhe në diasporën shqiptare,